Skip to content

(Leerling-)montagemedewerker

Wij zijn OAS Helmond, een kerngezond Helmonds familiebedrijf. Gespecialiseerd in aluminiumconstructies: vliesgevels, ramen en deuren. En we vallen ook maar meteen met de aluminium deur in huis: we hebben het lekker druk en kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Om precies te zijn: wij zijn op zoek naar montagemedewerkers. Ben jij een vakman en zoek je een gevarieerde, verantwoordelijke functie binnen een heel fijn bedrijf? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Zoals geschreven: we zijn op zoek naar montagemedewerkers. Ervaren vakmensen, of juist jonge mensen die het vak willen leren: het is beide mogelijk. We verwachten wel dat je redelijk snel in staat bent om zelfstandig een project te monteren. En je moet plezier beleven aan werken met je handen, want we kunnen maar het beste eerlijk zijn: van huis uit inloggen en een dagje thuiswerken behoort niet tot de mogelijkheden.

Je werkzaamheden zijn behoorlijk gevarieerd. Je voornaamste taken, in een notendop:

Jouw kwaliteiten

We zijn op zoek naar vakkundige collega’s, maar je hoeft echt geen bouwkundige opleiding aan de TU/e te hebben afgerond. Zaken die we wél belangrijk vinden:

Dit hebben we te bieden

Je leest het al: we vragen nogal wat van onze nieuwe collega. Maar daar staat ook heel veel moois tegenover. Een bloemlezing:

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij een fijn Helmonds familiebedrijf? Aarzel dan niet te lang en zet die eerste stap: mail je motivatie en cv naar Mark van Oorschot: info@vanoorschotaluminium.nl. Hopelijk tot snel!