Skip to content

Tekenaar / Werkvoorbereider

Functie-inhoud

Deze functie is een echte allround functie. Van het maken van werktekeningen in AutoCad, CNC aansturing tot aan de werkvoorbereiding van deze werken en het bewaken van de planning tot het doen van de bestellingen. Het betreft met name zakelijke werken in de geveltechniek (kozijnen/puien).

Jij gaat werken als tekenaar/werkvoorbereider binnen een bedrijf dat gespecialiseerd is in geveltechnische oplossingen. Samen met drie ander collega tekenaar/werkvoorbereider zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van de zakelijke markt. Je hebt rechtstreeks contact met de klant en komt te werken in een informeel bedrijf met korte lijnen en met een grote mate van zelfstandigheid in je functie.

Als tekenaar/werkvoorbereider zorg jij ervoor dat er een correcte verwerking van nieuwe en lopende zakelijke projecten plaats vindt door zorg te dragen voor het gehele voorbereiding en de benodigde materialen te bestellen.

Takenpakket

Functie-eisen

Dit hebben we te bieden

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij een fijn Helmonds familiebedrijf? Aarzel dan niet te lang en zet die eerste stap: mail je motivatie en cv naar Mark van Oorschot: info@vanoorschotaluminium.nl. Hopelijk tot snel!