Skip to content

Gevelbouw

Wie op zoek is naar een hoogwaardige producent en installateur van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, schuifpuien en vouwwanden, komt al snel uit bij Van Oorschot Aluminium uit Helmond.

Gevelbouw is onze specialiteit.

Al onze aluminium producten in het kader van gevelbouw, worden door ons geproduceerd volgens de strengste eisen ten aanzien van de kwaliteit ervan. Dergelijke producten hebben een positieve invloed op de uitstraling van elk gebouw, of dat nu een woning is of een pand dat zakelijke doeleinden kent.

In het kader van gevelbouw vervaardigen wij onder andere vliesgevels.

Dat zijn niet dragende gevelafscheidingen die zorgen voor een fraai, open karakter van uw gebouw. Een dergelijke vorm van gevelbouw kent geen dragend karakter waardoor de gevel met name bestaat uit lichte elementen zoals aluminium en glas.

De draagfunctie wordt door kolommen opgevangen. Wel is deze vorm van gevelbouw bestand tegen vocht en wind. U zult de indruk hebben dat u buiten zit terwijl u van weersinvloeden afgescheiden bent door onze typische vorm van gevelbouw.

Van Oorschot Aluminium is dé specialist in gevelbouw

Voor een totaaloplossing op het gebied van gevelbouw kunt u terecht bij van Oorschot Aluminium. Ons leveringsprogramma omvat aluminium ramen, deuren, vouwwanden, schuifdeuren en zelfs complete vliesgevels.

Al deze producten worden vervaardigd door ons ervaren en bekwaam personeel met behulp van de beste materialen en machines. Bovendien hanteren wij strikte procedures die zowel de veiligheid van het product als van onze medewerkers garanderen.

Afgezien van de productie van onze producten ten aanzien van gevelbouw, nemen wij ook de montage voor onze rekening.

Al 60 jaar Van Oorschot

Al meer dan 60 jaar geldt Van Oorschot Aluminium onder aannemers en bouwbedrijven als dé leverancier van totaaloplossing ten aanzien van gevelbouw.

Meer mogelijkheden

Wil u meer weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan u met alle plezier te woord en geven u graag advies op het gebied van (aluminium) gevelbouw.