Skip to content

Aluminium deuren

Bij Van Oorschot Aluminium kunt u terecht voor vervaardiging en montage van aluminium deuren en ramen. Wij leveren echter ook schuifpuien en zelfs totale vliesgevels. Wilt u een gebouw voorzien van de mogelijkheid om een open verbinding te creëren tussen in- en exterieur, dan brengen wellicht onze schuifpuien uitkomst.

Al onze producten hebben een sterke bijdrage aan het genereren van een meer open karakter van veel bouwwerken. Of het nu gaat om onze aluminium deuren of ramen, schuifpuien of vliesgevels, ze wekken stuk voor stuk een lichte, transparante indruk.

De keuze voor aluminium als materiaal ten behoeve van de vervaardiging van onder andere ramen en deuren is een verstandige. Aluminium kent namelijk een lange levensduur. Dat komt omdat het zeer goed bestand is tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden.

Anders dan bijvoorbeeld het materiaal hout of gewoon metaal, kan aluminium niet rotten of roesten. Ook barst- en scheurvorming komt niet voor bij aluminium deuren.

Kwalitatief hoogwaardige aluminium deuren

Wij fabriceren uw aluminium deuren in onze eigen fabriek. Dat betekent dat wij maatwerk aan u leveren. Onze vaklieden hebben veel kennis en ervaring ten aanzien van de vervaardiging van dergelijke aluminium producten. Zijn maken gebruik van de meest hoogwaardige apparatuur en volgen strikte procedures zonder dat dat de productiviteit ondermijnt.

Uit losse profiel- en glasdelen vormen zijn stuk voor stuk de diverse aluminium deuren voor uw bouwproject. Het hang- en sluitwerk wordt direct voorgemonteerd.

Ook voor het plaatsen van onze aluminium deuren kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk ook over een team van ervaren monteurs en installateurs.

Al 60 jaar Van Oorschot

Van Oorschot Aluminium staat al ruim 60 jaar onder aannemers en bouwbedrijven bekend als dé producent op het gebied van totaaloplossingen voor elke gevel. Van aluminium deuren tot complete vliesgevels, wij leveren en monteren het voor u.

Meer mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze voorwaarden of naar andere mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op!