Skip to content

Vliesgevels

Van Oorschot Aluminium levert onder andere aluminium ramen, deuren, vliesgevels, schuifpuien en vouwwanden.

Neem bijvoorbeeld onze vliesgevels. Deze worden door onze vakmensen vervaardigd conform de hoogste kwaliteitseisen. Ze dragen positief bij aan de uitstraling van ieder type gebouw.

Vliesgevels zijn niet dragende gevelafscheidingen tussen in- en exterieur. Aangezien ze geen dragende functie hebben, kunnen ze worden opgebouwd uit lichte materialen zoals aluminium en / of glas.

Vliesgevels dragen bij aan een veel transparantere en meer open bouwstijl.

Het is de achterliggende constructie van het gebouw die de draaglast opvangt. Vanzelfsprekend zijn de meeste vliesgevels die wij produceren wel ontworpen om wind- en waterindringing in het gebouwen tegen te gaan. U zit dus absoluut warm en droog.

Vliesgevels bij Van Oorschot Aluminium

Onze vliesgevels worden op maat gemaakt in onze eigen productiefaciliteit. Wij hebben enkel echte vakmensen in dienst die kunnen bogen op de juiste kennis en ervaring. Zij verwerken losse profielen, glasdelen en al het hang- en sluitwerk tot een totaalproduct

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, werken wij enkel met de meest hoogwaardige producten, materialen en machines om onze vliesgevels te kunnen vervaardigen. Wij hanteren bovendien uitgekiende procedures waarmee efficiency en veilig werken uitstekend samengaan.

Onze producten zijn duurzaam wat wil zeggen dat ze een lange levensduur kennen en relatief onderhoudsarm zijn. Ook het plaatsen en monteren van de vliesgevels is bij ons in juiste handen. Onze monteurs doen dat op nauwkeurige en veilige wijze.

Al 60 jaar Van Oorschot

Onze vliesgevels komt men regelmatig tegen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. In woonhuizen maar ook ten behoeve van panden met een zakelijke bestemming. Wij werken dan ook met name voor aannemers en bouwbedrijven.

Meer mogelijkheden

Afgezien van vliesgevels, levert Van Oorschot Aluminium al 60 jaar aluminium totaaloplossingen voor iedere gevel. Ook voor (aluminium) ramen, deuren en schuifpuien kan men bij ons terecht.

Neem direct contact met ons op!