Skip to content

Werken bij

‘Via het uitzendbureau kwam ik terecht bij Van Oorschot Aluminium. Ik begon als vakantiekracht met persen, zagen en later CNC frezen. In de tien jaar dat ik hier werk, ben ik met het bedrijf meegegroeid. Bart en Mark gaven mij de kans om mijzelf te ontwikkelen. Nu stuur ik samen met mijn collega de hele werkplaats aan.’

Van Oorschot Aluminium blijft groeien


Nieuwe opdrachtgevers, grotere projecten en zelfs onze bedrijfslocatie breiden we steeds uit. We werken steeds slimmer, meer digitaal en met innovatieve machines, maar uiteindelijk is het allemaal mensenwerk. Van vakmensen met oog voor de klant en voor detail. Samen maken we de beste aluminium oplossingen voor onze klanten.

Samen groeien

In ons kerngezonde familiebedrijf is veel ruimte voor ontwikkeling. Aanpakkers kunnen doorgroeien. Met nieuwe werkzaamheden of een opleiding om het werk nog beter te doen. Samen zetten wij er de schouders onder om onze aluminium oplossingen op tijd te leveren aan de klant. Ook als het druk is. De deuren staan letterlijk open en je mag zeggen wat je vindt. Graag zelfs. Daar kunnen én doen wij iets mee. Zodat we samen goed werk leveren en samen kunnen groeien

3D Tekenaar / Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een tekenaar / werkvoorbereider. Je tekent verschillende aluminium gevelelementen uit in 2D en 3D. Hierbij werk je met het pakket HiCAD. 

Productiemedewerker aluminium ramen en deuren

Als productiemedewerker aluminium ramen en deuren heb je misschien wel de meest dankbare functie. Jij zorgt namelijk voor de finishing touch: het assembleren, afmonteren en inhangen van onze producten.

 

Vraag of opmerking? Wij zitten voor jullie klaar.