Skip to content

3D Tekenaar / Werkvoorbereider

Wij zijn Van Oorschot Aluminium, een kerngezond Helmonds familiebedrijf. Gespecialiseerd in aluminiumconstructies: vliesgevels, ramen en deuren. En we vallen ook maar meteen met de aluminium deur in huis: we hebben het lekker druk en kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Om precies te zijn: wij zijn op zoek naar een 3D Tekenaar / Werkvoorbereider. Ben jij een vakman en zoek je een gevarieerde, verantwoordelijke functie binnen een heel fijn bedrijf? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Aan het werk bij Van Oorschot

Wat ga je doen?

Als 3D tekenaar / werkvoorbereider hou jij je bezig met het tekenen van 3D tekeningen ten behoeve van de gevelbranche. Je tekent verschillende (aluminium) gevelelementen uit in 2D en 3D. Hierbij werk je met het pakket: HiCAD. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als de werkvoorbereiders én verantwoordelijk voor het opmaken van alle product-gerelateerde technische documenten en ondersteunende tekeningen. In jouw rol verzorg je het project in uitvoering van A tot Z. Je werkt zelfstandig aan het project en maakt geveltekeningen en de benodigde technische documenten.

Je verzorgt de tekeningen voor de diverse aluminium onderdelen van de gevels en maakt de paklijsten in voorbereiding op de levering. Je bent de contactpersoon voor de klant en beantwoordt vragen, indien nodig.

Jouw kwaliteiten

Dit hebben we te bieden

Je leest het al: we vragen nogal wat van onze nieuwe collega. Maar daar staat ook heel veel moois tegenover. Een korte opsomming:

Verder...

Kantoor

Interesse?

Meer dan tien jaar geleden begon onze Daan als tekenaar, nu is hij hoofdwerkvoorbereider in ons familiebedrijf. We blijven groeien en daarom zoeken we een nieuwe collega op de afdeling werkvoorbereiding! Lees hier het verhaal van Daan!

En wil je weten hoe het is om bij ons te werken en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Daan vertelt hier zijn verhaal: Zie jij jezelf al werken bij een fijn Helmonds familiebedrijf? Aarzel dan niet te lang en zet die eerste stap: mail je motivatie en cv naar Mark van Oorschot: info@vanoorschotaluminium.nl. Hopelijk tot snel!

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.