Skip to content

Aluminium schuifpuien

Wil je geen ruimte inleveren van je terras of woonkamer? Wil je van je huis en tuin één geheel maken? Denk dan eens aan een aluminium schuifpui van Van Oorschot Aluminium.  

Open ruimtes 

Schuifpuien verbeteren het ontwerp en de toegankelijkheid van ieder gebouw of woning. Met grote, eenvoudig te bedienen glasvlakken haal je zonlicht naar binnen en creëert je in een handomdraai open ruimtes.

Meer comfort

Voor nog meer comfort bieden wij specifieke schuifoplossingen. Bijvoorbeeld open hoeken, hoog-isolerende systemen, geïntegreerde horren en gemotoriseerde varianten.

Duurzaam en praktisch

Met onze aluminium schuifpuien ga je voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvrij en isoleren optimaal.

Ramen, deuren en vliesgevels

Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen leveren? Bij Van Oorschot Aluminium kun je ook terecht voor ramen, deuren en vliesgevels.

VAN OORSCHOT – AL MEER DAN 60 JAAR

Van Oorschot Aluminium is al ruim 60 jaar onder aannemers en bouwbedrijven bekend als dé producent op het gebied van totaaloplossingen voor elke gevel. Van aluminium schuifpuien tot complete vliesgevels, wij leveren en monteren het voor u naar wens.

Meer mogelijkheden

Naast onze aluminium schuifpuien kunt u ook voor het plaatsen van aluminium deuren en kozijnen bij ons terecht. Wij beschikken over een team van ervaren monteurs en installateurs en hebben dus voor iedere situatie de oplossing in huis.

Bent u benieuwd naar onze voorwaarden of naar andere mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op!