Skip to content

Aluminium schuifpuien

Bij Van Oorschot Aluminium kunt u terecht voor het laten vervaardigen en monteren van aluminium schuifpuien. Wij leveren naast schuifpuien ook aluminium deuren, kozijnen maar ook totale vliesgevels.

Waarom voor aluminium gaan?

De keuze voor aluminium als materiaal ten behoeve van de vervaardigen van schuifpuien is een verstandige keuze. Aluminium heeft namelijk een zeer lange levensduur. Aluminium is namelijk een materiaal dat zeer bestendig is tegen verschillen in temperatuur maar ook goed bestand is tegen diverse weersinvloeden.

Anders dan bijvoorbeeld hout of metaal, kan aluminium ook niet gaan rotten of roesten. Maar ook komen situaties met barst- en scheurvorming nagenoeg niet voor.

Aluminium is daarnaast goed toe te passen in allerlei situaties. Denk daarbij aan aluminium deuren, ramen of vliesgevels. Stuk voor stuk wekken deze oplossing een lichte, transparante indruk.

Duurzaam en praktisch

Met onze aluminium schuifpuien gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvrij en isoleren optimaal. Bij het gebruik van een aluminium schuifpui levert u geen ruimte in op bijvoorbeeld uw terras of in de woonkamer.

Bovendien komt er met een aluminium schuifpui veel licht binnen en is ook een brede doorgang naar buiten mogelijk. Voorzie in de mogelijkheid om een open verbinding te creëren tussen in- en exterieur.

Op deze manier wordt uw huis en tuin één geheel en geniet u nog meer van beide!

VAN OORSCHOT – AL MEER DAN 60 JAAR

Van Oorschot Aluminium is al ruim 60 jaar onder aannemers en bouwbedrijven bekend als dé producent op het gebied van totaaloplossingen voor elke gevel. Van aluminium schuifpuien tot complete vliesgevels, wij leveren en monteren het voor u naar wens.

Meer mogelijkheden

Naast onze aluminium schuifpuien kunt u ook voor het plaatsen van aluminium deuren en kozijnen bij ons terecht. Wij beschikken over een team van ervaren monteurs en installateurs en hebben dus voor iedere situatie de oplossing in huis.

Bent u benieuwd naar onze voorwaarden of naar andere mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op!