Skip to content

Werken bij

‘Via het uitzendbureau kwam ik terecht bij Van Oorschot Aluminium. Ik begon als vakantiekracht met persen, zagen en later CNC frezen. In de tien jaar dat ik hier werk, ben ik met het bedrijf meegegroeid. Bart en Mark gaven mij de kans om mijzelf te ontwikkelen. Nu stuur ik samen met mijn collega de hele werkplaats aan.’

Johan

Van Oorschot Aluminium blijft groeien


Nieuwe opdrachtgevers, grotere projecten en zelfs onze bedrijfslocatie breiden we steeds uit. We werken steeds slimmer, meer digitaal en met innovatieve machines, maar uiteindelijk is het allemaal mensenwerk. Van vakmensen met oog voor de klant en voor detail. Samen maken we de beste aluminium oplossingen voor onze klanten.

Samen groeien

In ons kerngezonde familiebedrijf is veel ruimte voor ontwikkeling. Aanpakkers kunnen doorgroeien. Met nieuwe werkzaamheden of een opleiding om het werk nog beter te doen. Samen zetten wij er de schouders onder om onze aluminium oplossingen op tijd te leveren aan de klant. Ook als het druk is. De deuren staan letterlijk open en je mag zeggen wat je vindt. Graag zelfs. Daar kunnen én doen wij iets mee. Zodat we samen goed werk leveren en samen kunnen groeien

Tekenaar / Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een tekenaar / werkvoorbereider . Het is van belang dat je de nodige ervaring hebt met Autocad. Daarbij zoeken we iemand die proactief en zelfstandig te werk kan gaan.

Monteur aluminium ramen deuren en vliesgevels

Wij zijn op zoek naar montage medewerkers . Het is van belang dat je de nodige ervaring hebt. Er wordt verwacht dat je direct zelfstandig een project kan monteren.

 

Productiemedewerker aluminium ramen en deuren

Je hebt een technische opleiding genoten en hebt bij voorkeur inmiddels enkele jaren werkervaring in een productieomgeving in een soortgelijke functie.

 

Vraag of opmerking? Wij zitten voor jullie klaar.