Skip to content

Aluminium ramen

Op zoek naar veelzijdige aluminium ramen voor jouw volgende project of thuis? Dan ben je bij Van Oorschot Aluminium aan het juiste adres.

Diverse uitvoeringen

Wij combineren functionaliteit met een strak ontwerp, veiligheid en energie-efficiëntie. Kies jouw gewenste raam met een van onze profieluitvoeringen, zoals passieve-energie- of inbraakwerende varianten.

Isolatie, wind- en waterdicht

Al onze ramen voldoen aan de moderne eisen op het gebied van veiligheid, thermische isolatie en stabiliteit. Onze ramen zijn isolatie, wind- en waterdicht. Bovendien kunnen al onze ramen voorzien worden van drievoudige beglazing.

Opties

Bij het samenstellen van jouw optimale ramen, kun je kiezen uit de volgende opties. Verborgen scharnieren, verborgen ontwatering, horren, een balustrade, gemotoriseerde bediening en zelfs een glazen hoek zonder profielen die het zicht belemmeren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Deuren, schuifpuien en vliesgevels

Bij Van Oorschot Aluminium kun je ook terecht voor deuren, schuifpuien en complete vliesgevels.

Al 60 jaar Van Oorschot

Al meer dan 60 jaar vervaardigt en monteert Van Oorschot Aluminium producten die een totaaloplossing bieden voor iedere gevel.

Meer mogelijkheden

Naast onze aluminium ramen leveren wij aan aannemers en bouwbedrijven ook deuren, schuifpuien en zelfs totale vliesgevels.  Neem direct contact met ons op wanneer u vermoedt dat wij iets voor u kunnen betekenen!