Skip to content

Aluminium ramen

Onze firma levert totaaloplossingen voor iedere gevel. Wij vervaardigen en monteren aluminium ramen maar ook deuren en totale vliesgevels. Daarnaast kan men bij ons terecht voor schuifpuien. Ook voor vouwwanden kan men een beroep doen op Van Oorschot Aluminium.

Veel van onze producten dragen sterk bij aan een hoogwaardige uitstraling van moderne gebouwen. Onze producten zijn veelal lichtgewicht en zorgen voor een meer open bouwstijl die de connectie tussen het in- en exterieur versterkt.

Kiest u voor aluminium ramen dan kiest u voor ramen van een materiaal met een lange levensduur. Een van de voordelen van aluminium ramen is dat ze zeer goed tegen temperatuurschommelingen en weersveranderingen kunnen.

Ook hebben zonlicht en vocht weinig invloed op de staat van aluminium ramen. Anders dan houten kozijnen, kunnen ramen van aluminium niet gaan rotten, roesten, barsten of scheuren.

Aluminium ramen van Van Oorschot Aluminium

Al onze aluminium ramen vervaardigen wij voor u op maat op onze eigen productielocatie. De fabricage wordt uitgevoerd door enkel vakmensen met veel kennis van materialen en bouwkundige aspecten en ellenlange ervaring op dat gebied. Zij vervaardigen de aluminium ramen uit losse profiel- en glasdelen.

Ook hang- en sluitwerk worden voorgemonteerd.

Wij maken enkel gebruik van de beste materialen om onze producten mee te vervaardigen. Daarnaast hanteren onze mensen strikte procedures om de kwaliteit en veiligheid van het product te kunnen waarborgen. Dat geldt niet alleen voor het fabricageproces van onze aluminium ramen maar ook voor de plaatsing daarvan. Ook die kunnen wij namelijk voor u verzorgen.

Al 60 jaar Van Oorschot

Al meer dan 60 jaar vervaardigt en monteert Van Oorschot Aluminium producten die een totaaloplossing bieden voor iedere gevel.

Meer mogelijkheden

Naast onze aluminium ramen leveren wij aan aannemers en bouwbedrijven ook deuren, schuifpuien en zelfs totale vliesgevels.  Neem direct contact met ons op wanneer u vermoedt dat wij iets voor u kunnen betekenen!