Skip to content

Aluminium kozijnen

Van Oorschot Aluminium biedt u de oplossing voor iedere gevel. Onze bedrijfsvoering bestaat uit het vervaardigen en plaatsen van aluminium kozijnen. Daarnaast kunnen wij deuren en zelfs totale aluminium vliesgevels voor u vervaardigen en installeren.

Ook schuifpuien vormen voor ons geen enkel probleem. En wilt u de gehele gevel op een mooie, zonnige dag kunnen openvouwen, dan kunt u bij ons terecht voor een lichtgewicht vouwwand. Van Oorschot Aluminium biedt een totaaloplossing voor elke gevel.

Onze producten zijn licht en ogen licht.

Dat bewerkstelligt een open en transparant karakter van de gevel van het gebouw. De connectie tussen het in- en exterieur wordt daardoor versterkt. Maar het zijn niet alleen esthetische redenen waarom u kiest voor bijvoorbeeld aluminium kozijnen. De keuze voor aluminium kozijnen betekent ook dat u kiest voor een lange levensduur en een onderhoudsarm materiaal.

Ander dan houten kozijnen zult u in het geval u aluminium kozijnen laat plaatsen, geen last hebben van rotten, barsten of scheuren. Aluminium is roestvrij en dus zeer goed bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Aluminium is het beste materiaal waaruit u uw kozijnen kunt laten vervaardigen.

Aluminium kozijnen van topkwaliteit

Voor de fabricage van uw aluminium kozijnen maken wij gebruik van een eigen productielocatie die geheel onder onze supervisie staat. Onze vakmensen beschikken over alle kennis en kunde om een hoogwaardig en veilig product te vervaardigen.

Uit losse profieldelen en afzonderlijke glaselementen vervaardigen zij uw aluminium kozijnen op maat. Montage van hang en sluitwerk wordt niet vergeten. Onze monteurs zorgen bovendien voor vlekkeloze plaatsing van deze kozijnen op uw locatie.

Al 60 jaar kwaliteit

Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en dat al meer dan 60 jaar. Van Oorschot Aluminium staat bekend als producent en installateur van totaaloplossing ten aanzien van gevelbouw

Meer mogelijkheden

Voor zowel aluminium kozijnen, deuren, vouwwanden als vliesgevels kunt u bij ons terecht. Wilt u een nader beeld van wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens door onze website of neem nu direct contact met ons op!